majoroslanguagesolutions
|  fordÍtÁs  |  tolmÁcsolÁs  |  nyelvoktatÁs  |
 
Google www.malsol.com
kezdŐlap szolgÁltatÁsaink ÁrajÁnlat referenciÁink Partnereink kapcsolat
szolgÁltatÁsaink
 
Fordítás
Tolmácsolás
Lektorálás
Műszaki, pénzügyi és jogi szakfordítás
Nyelvoktatás
 
   
 
FoRDÍTÁS
 

Kiterjedt fordítói kapcsolatrendszerünknek köszönhetően az    MLS Fordítóiroda  több mint 38 nyelven vállalja üzleti, gazdasági, műszaki, orvosi, jogi, társadalomtudományi és egyéb szakszövegek fordítását.

Sürgős fordítás
Sürgős fordítás esetén forduljon hozzánk bizalommal bármilyen szűkös is a határidő, hiszen közel 400 fős fordítói csapatunk segítségével egyszerre több szakemberünk is dolgozhat a fordításon, ami lehetővé teszi, hogy akár 24 órán belül elkészüljünk a megrendelt anyaggal.

Hiteles és hivatalos fordítás
Fordítóirodánk vállalja céges és magániratok hivatalos fordítását és segítséget nyújt a fordítások hitelesítésében is.

A hivatalos fordítás azt jelenti, hogy az elkészült fordítást ellátjuk irodánk pecsétjével, valamint egy, a célnyelven elkészített, hivatalos igazolással (záradékkal), melyben igazoljuk, hogy a fordítás a forrásnyelvi anyag helyes és pontos fordítása. 
Fordítóirodánk által készített hivatalos (záradékolt) fordításokat a legtöbb hazai és külföldi hivatal és intézmény elfogadja, de mindenképpen érdemes tájékozódni a dokumentumot bekérő intézménynél, mert bizonyos esetekben csak hiteles fordítást fogadnak el.  Magyarországon hitelesítést kizárólag az OFFI (Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda) végezhet, így ha hiteles fordításra van szüksége, továbbítjuk az általunk készített fordítást az OFFI-nak, és az így elkészült hiteles dokumentumot juttatjuk el Önnek.

Ingyenes, egyéni árajánlatért kérjük, küldje el nekünk a lefordítandó szöveget, vagy annak egy részletét az mls@malsol.com e-mail címre, vagy keressen fel minket a
+36 30 2869550-es, illetve a +36 30 4788033-es telefonszámon.

 

A fordítási díjakról az ÁRAJÁNLAT menüpontban talál rövid tájékoztatót

 
Magyar English
GY.I.K.  |  OldaltÉrkÉp   |   impresszum   |  karrier  |  Ászf
mobil: +36 30 2869550 / +36 30 4788033
e-mail: mls@malsol.com
Created by ZR-Stat