majoroslanguagesolutions
|  fordÍtÁs  |  tolmÁcsolÁs  |  nyelvoktatÁs  |
 
Google www.malsol.com
kezdŐlap szolgÁltatÁsaink ÁrajÁnlat referenciÁink Partnereink kapcsolat
szolgÁltatÁsaink
 
Fordítás
Tolmácsolás
Lektorálás
Műszaki, pénzügyi és jogi szakfordítás
Nyelvoktatás
 
   
 
SZAKfordÍtÁs
 

Műszaki szakfordítás
Számtalan gyártó, feldolgozó és más műszaki területen tevékenykedő kis- és nagyvállalat sikeréhez volt már lehetőségünk hozzájárulni műszaki fordításainkkal. Mérnök, informatikus és egyéb műszaki végzettségű fordítóink tapasztalata elengedhetetlen ahhoz, hogy a kiemelten szakmai szöveg zsargonja a célnyelvi szövegben is hibátlanul jelenjen meg.
Minőségirányítási szabványok, kézikönyvek, gépkönyvek, felhasználói segédletek, installációs dokumentumok, biztonsági adatlapok, szoftver leírások, vállalatirányítási rendszerek
csak néhány terület azok közül, ahol műszaki fordítóink bizonyították és folyamatosan bizonyítják felkészültségüket és rátermettségüket a műszaki fordítás terén.
Büszkék vagyunk rá, hogy fordításainkkal segíthettük többek között az Épber Zrt, a Chio Magyarország, a HumanoIT Kft , a Sanotechnik Hungária Kft, vagy pl. az M-OIL és Amitech GmbH munkáját. Az  MLS Fordítóiroda  rendszeresen visszatérő ügyfeleinek listáját a Referenciák menüpontban találja.


Pénzügyi / gazdasági szakfordítás
A pénzügyi szektor számára készített fordítások nem csak a speciális szókincs miatt igényelnek különleges szakértelmet. Annak , aki pénzügyi szakszöveg fordítására vállalkozik, tisztában kell lennie az egyes gazdasági összefüggésekkel, szabályokkal és fogalmakkal. Éppen ezért a pénzügyi / gazdasági témájú fordítási megbízásokat kizárólag olyan fordítókra bízzuk, akik rendelkeznek gazdasági / pénzügyi végzettséggel és/vagy szakmai tapasztalattal. Szakfordítóinknak sok éves tapasztalatuk van a vállalati pénzügyi jelentések, beszámolók, kimutatások, üzleti tervek, adóbevallások stb. fordítása terén.
Örömünkre szolgált, hogy fordításainkkal és szaktudásunkkal segíthettük – többek között – a Sämling Gazdasági Továbbképző Kft., az Ital Magyarország Kft. , vagy például a Lolle és Heavy Tools márkák forgalmazóinak munkáját. Az  MLS Fordítóiroda  rendszeresen visszatérő ügyfeleinek listáját a Referenciák menüpontban találja.


Jogi szakfordítás
Az egyik leginkább speciális szaktudást igénylő terület a jogi szakfordítás. Büszkék vagyunk rá, hogy fordítói csapatunkat olyan jogi végzettségű szakemberek erősítik, akik alapos szakmai tudásuk mellett kiemelkedő nyelvi készségekkel és tapasztalattal rendelkeznek. Több ezer oldalnyi szerződés, egyezmény, jogszabály, hivatalos céges dokumentum, alapítóokirat stb. fordítása és számtalan elégedett megrendelői visszajelzés bizonyítja fordítóink rátermettségét. Visszatérő nemzetközi ügyfeleink, mint pl. az International Council for Game and Wildlife Conservation (CIC), és a Central European Service For Cross-Border Initiatives (CESCI) töretlen bizalma, és folyamatos megrendelései azt mutatják, hogy fordítóink nem csak a magyar, hanem számos más európai és Európán kívüli jogi szaknyelv tapasztalt művelői. Az  MLS Fordítóiroda  rendszeresen visszatérő ügyfeleinek listáját a Referenciák menüpontban találja.

Bízunk benne, hogy kivételesen nagy gondossággal és precizitással elkészített szakfordításainkkal az Ön cégének üzleti sikereihez is hozzájárulhatunk majd.

Ingyenes, egyéni árajánlatért kérjük, keressen fel minket az mls@malsol.com e-mail címen, vagy a +36 30 2869550-es, illetve a +36 30 4788033-es telefonszámon.

 

 
Magyar English
GY.I.K.  |  OldaltÉrkÉp   |   impresszum   |  karrier  |  Ászf
mobil: +36 30 2869550 / +36 30 4788033
e-mail: mls@malsol.com
Created by ZR-Stat